Ελληνίς - Τιμή, Ποιότητα, Μόδα - Ενδύματα
Προφίλ - Ελληνίς
Ιστορία - Ελληνίς
Collection - Ελληνίς
Επικοινωνία - Ελληνίς
  • Ελληνίς - Ενδύματα - Τιμή, Ποιότητα, Μόδα
  • Ελληνίς - Ενδύματα - Τιμή, Ποιότητα, Μόδα
  • Ελληνίς - Ενδύματα - Τιμή, Ποιότητα, Μόδα
Collection - Κατηγορίες
Collection

Κάντε τηλεφωνικά την παραγγελία σας και επωφεληθείτε με ειδικές τιμές και εκπτώσεις!
Ιστορία
 

Πριν από 41 χρόνια, το 1970, η τότε μικρή Γωγώ και ο Σέργιος Βασιλειάδης άνοιξαν το ΕΛΛΗΝΙΣ, ένα μικρό μαγαζάκι έτοιμων γυναικείων ενδυμάτων στην οδό Σωτήρος Διός 8 στον Πειραιά. Αυτό το μαγαζάκι άφησε εποχή. Ήταν τότε το πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό στο είδος του βραδινού φορέματος και σε μεγάλα μεγέθη. Χάρις στο όνομά του και την πολύ προσεγμένη ποιότητα, μόδα και τιμή στο χώρο του έτοιμου καλού φορέματος, έγινε γρήγορα γνωστό. Όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα στις νησιώτισσες κυρίες που το προτιμούν ακόμα και σήμερα. Η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρονιά ήταν και είναι να στηρίζουμε την Ελληνική οικονομία με ελληνικά ρούχα άριστης αισθητικής και με μεγάλη προσοχή στη σχέση ποιότητας/τιμής.

Το 1995, το μαγαζάκι μεταφέρθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 72 σε ιδιόκτητο χώρο. Σε υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 180 μ2 σχεδόν πολυκατάστημα.

Από το 1995 η επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΣ πέρασε στο όνομα του υιού Παναγιώτη Βασιλειάδη, ο οποίος νέος, με διάθεση για δουλειά, με όραμα και στόχους, ανέβασε πολύ το επίπεδο της νέας επιχείρησης.

Το κατάστημα ΕΛΛΗΝΙΣ εκτός των άλλων έχει βραβευτεί από τον Όμιλο Πειραιώς για τη «Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας» (ΟΔΕΓ) για την Ελληνοπρεπή επωνυμία του. Σήμερα, το κατάστημα λειτουργεί και είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της πολύχρονης εκλεκτής πελατείας του. Όμως πάντα με την παρουσία και την υψηλή εποπτεία της κας Γωγώς. Στη συλλογή μας θα βρείτε: ταγιέρ, φορέματα, φούστες, μπλούζες για τις μαμάδες μας στο κλασσικό τμήμα. Βραδινά φορέματα κοντά και μάξι, σύνολα σε μοντέρνους συνδυασμούς για τη νεανική μας πελατεία, όλα σε πολύ καλή ποιότητα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ραφής και σε τιμές έκπληξη. Να μη ξεχνάμε βέβαια πως όλα μας τα ρούχα υπάρχουν και σε μεγάλα μεγέθη, έτοιμα και επί παραγγελία. 

Προφίλ | Ιστορία | Collection | Επικοινωνία | Όροι Χρήσης | Copyright Ελληνίς © 2019

Web Design & Development by Dr. Graphics